Gratis thuisbezorgd binnen NL vanaf €75,-.
Gratis ophalen & retourneren in onze winkels.

Winkelwagen

La Petite Etoile

La petite étoile... De kleine ster. Dit franse merk laat graag het licht van deze ster in elke vrouw schijnen door te spelen met prints, vormen en kleuren om zo een samenhangende perfect gesneden garderobe te creëren, die elke vrouw doet laten stralen. Kwaliteitsvolle mode, die zowel elegant als vrouwelijk is... bij la petite étoile draait het om jou!

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Waar koop ik La Petite Etoile kleding?

De mooiste kleding van het Franse merk La Petite Etoile shop je online bij Pastelle. Perfect voor vrouwen met een romantische en elegante kledingstijl. Ben je op zoek naar een fysieke winkel waar ze de mooiste items van La Petite Etoile verkopen? In de boutiques van Pastelle shop je het luxe merk in Parijse sferen.

Hoe valt de kleding van La Petite Etoile?

De maten van Franse merk La Petite Etoile werken anders dan dat je misschien gewend bent. Maat 1 = 34 en 36. Maat 2 = 36 en 38. Maat 3 = 38 en 40. Maat 4 = 40 en 42. Deze maten zijn dus ideaal als je tussen twee maten in zit. Heb je normaal maat 38? Dan kun je voor zowel maat 2 als maat 3 kiezen. Vind je het fijn als de kleding niet zo strak zit? Dan kies je voor de grotere maat. Wil je dat de kleding juist mooi aansluit? Dan kun je beter voor de iets kleinere maat kiezen.