Gratis thuisbezorgd binnen NL vanaf €75,- exclusief sale artikelen.
Gratis ophalen & retourneren in onze winkels.

Winkelwagen

Studio Anneloes Empowerment

Zin om je heel krachtig en zelfverzekerd te voelen? Dan hebben wij goed nieuws voor je! De kleding uit de Studio Anneloes collectie Empowerment geeft jouw zelfvertrouwen een enorme boost. Het is een collectie van en voor powervrouwen. Wat je figuur of stijl ook is: deze kleding is gemaakt om je lekkerder in je vel te laten zitten.

1 product

Van laag naar hoog sorteren
  1. Studio Anneloes
    04878 Clean Blazer - Classic Blue
    € 119,95

1 product

Van laag naar hoog sorteren

Hallo powervrouw!

Studio Anneloes keek voor deze inspirerende en diverse collectie naar de garderobe van powervrouwen als Michelle Obama, Koningin Máxima en Elise Schaap. Een indrukwekkend lijstje met stijliconen die ieder een eigen kledingstijl hebben. Het Nederlandse merk wilde namelijk alleen maar items ontwerpen die kracht uitstralen, en dat is gelukt. Het maakt niet uit welk item je uit deze collectie kiest, ze zijn allemaal zo ontworpen dat je vol zelfvertrouwen de deur uit stapt.

Hulde aan blauw

De kleur blauw staat bij deze Empowerment collectie in het middelpunt. Een kleur die door veel powervrouwen vaak wordt gedragen. Denk bijvoorbeeld aan het blauwe mantelpakje van Margaret Thatcher. Dat veel inspirerende vrouwen deze kleur dragen, is niet voor niets. De kleur straalt namelijk rust en reinheid uit en heeft een kalmerend effect op je humeur. Je kunt je in de kleding van Studio Anneloes dus echt ontspannen.

Een powersuit van Studio Anneloes

Als powervrouw draag je natuurlijk een powersuit waar niemand meer omheen kan. Het woord ‘powersuit’ betekent voor iedere vrouw iets anders. Zo vind je bij Pastelle een Studio Anneloes jumpsuit in de kleur blauw waarin je echt de beste versie van jezelf neer kunt zetten. Maar je kunt ook kiezen voor een blazer en een pantalon in dezelfde kleur. Dit is direct een perfecte outfit voor een belangrijke afspraak op het werk of een romantische date.

Een zelfvertrouwen boost nodig? Kies voor de Empowerment collectie van Studio Anneloes

Kan je zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Kies dan één van de prachtige items uit de Empowerment collectie van Studio Anneloes. De items zijn ontworpen om je figuur op je best uit te laten komen waardoor jij helemaal jezelf kunt zijn. Hallo powervrouw: het is tijd om de wereld te veroveren!