Gratis thuisbezorgd binnen NL vanaf €75,-.
Gratis ophalen & retourneren in onze winkels.

Winkelwagen

Studio Anneloes Eye of the Tiger

Bij Studio Anneloes zijn ze dol op prints, dat zie je ook terug in de nieuwe Eye of the Tiger collectie. Deze collectie staat namelijk in tegen van de favoriete prints van Anneloes en het heeft alles te maken met het dierenrijk. Want die innerlijke kracht van de tijger, kun je ook uitstralen naar de buitenwereld met een bijpassende print.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Studio Anneloes
    04790 Evi Blouse - Wit
    € 99,95

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Studio Anneloes prints

Dierenprints zijn populair, daar weten we bij Pastelle alles van. Maar bij deze collectie draait het niet alleen om de print maar ook wat het uitstraalt. Want de kracht van een leeuw of tijger heeft iedere vrouw in zich zitten. Het is nu tijd om die innerlijke kracht uit te stralen naar de rest van de wereld. Bijvoorbeeld in een Studio Anneloes blouse of een prachtige jurk waar je direct een statement mee maakt.

Krachtige prints combineren met een krachtige kleur

De krachtige dierenprints moeten natuurlijk wel op een sterke manier gecombineerd te worden. Daarom bestaat de rest uit de Eye of the Tiger collectie van Studio Anneloes uit items in een fel rode en zwarte kleur. In de kleur rood kom je namelijk zelfverzekerder over. Precies wat een krachtige vrouw nodig heeft. Daarnaast geeft de kleur rood je een flinke energieboost waar geen cafeïne tegenop kan.

Ton-sur-ton: een kleurencombinatie voor durfallen

Wil je écht krachtig voor de dag komen? Kies dan voor een ton-sur-ton outfit in de kleur rood. Ton-sur-ton betekent letterlijk van je hoofd tot aan je voeten. Deze gedurfde outfit heeft nog veel meer voordelen dan alleen het vergroten van je zelfvertrouwen. Wanneer je je van top tot teen hult in een outfit in één kleur lijk je namelijk optisch langer. Komt dat even goed uit.

Zo draag je de kleur rood

Met de Eye of the Tiger collectie wordt het dragen van de kleur rood wel heel makkelijk. Kies bijvoorbeeld voor een rode Studio Anneloes jumpsuit en je hebt direct een krachtige outfit. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een prachtige Studio Anneloes jurk in de kleur rood. Vind je het leuk om items met elkaar te combineren? Kies dan voor een rode Studio Anneloes broek en Studio Anneloes blouse.