Winkelwagen

Afhalen Verzenden en Retourneren

Afhalen

U kunt ervoor kiezen uw order af te halen in één van onze vier filialen. In het bestelproces is het mogelijk aan te geven in welk filiaal u de bestelling wenst af te halen.  Zodra uw bestelling in de door u gekozen winkel klaarligt ontvangt u van ons een email en zal deze 14 dagen voor u gereserveerd blijven.  Misschien wilt u de bestelde items eerst nog even passen? Ook dat is dan natuurlijk mogelijk.

Onze winkels zijn te vinden op de volgende locaties:


Pastelle Wassenaar        Langstraat 71 – 2242 KK Wassenaar  – Tel: 070 514 13 94 

                       
Pastelle Den Haag         Van Hoytemastraat 82 – 2596 ET Den Haag – Tel: 070 324 22 25   

    
Pastelle Nootdorp          Lange Baan 15 – 2632 GC  Nootdorp  – Tel: 015 361 81 16 


Pastelle Pijnacker          Ackershof 94 – 2641 BL  Pijnacker  – Tel: 015 870 11 31

                                                              

Verzenden

Wij verzenden uw bestelling binnen 1-3 werkdagen met PostNL. Bestelt u op zaterdag en/of zondag? Dan behandelen wij de order op maandag, u kunt uw pakketje dan op dinsdag thuis verwachten! Wanneer u voor minimaal € 75,00 besteedt is het verzenden voor u helemaal gratis! Zit u onder dit bedrag dan bedragen de verzendkosten € 3,95.

 

Retourneren

Mocht een item(s) niet helemaal naar wens zijn, dan heb je 14 dagen de tijd om deze aan ons te retourneren. Artikelen dienen onbeschadigd, ongebruikt, reukvrij (denk hierbij aan parfum-, rook-, kook- of lichaamsgeur) en voor zover mogelijk in de originele verpakking, voorzien van de originele labels & prijskaartjes te worden geretourneerd.

Het bijgesloten retourformulier dient altijd volledig te zijn ingevuld.

De kosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening. Pastelle is niet aansprakelijk voor het kwijt of beschadigd raken van een retourpakket. Wij adviseren je daarom je retourpakket aangetekend te verzenden. Wanneer wij het retourpakket en de teruggestuurde items in goede orde hebben ontvangen, zullen deze worden verwerkt en ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Hierna zal het restitutie bedrag binnen +/- 3 werkdagen terug worden gestort op je rekening. Let op: dit gebeurd altijd via het betalingsproces waarmee je jouw order betaald hebt.

Retouradres:
Pastelle Online
Laan van Ambacht 8
2631 RJ Nootdorp

Ook kun je jouw bestelling in één van onze winkels retourneren. Neem in dat geval te allen tijde, voor een goede verwerking van de retourzending, het ingevulde retourformulier mee. De winkel zal je retour doorgeven aan de webshop afdeling, waarna zij deze in behandeling nemen en zullen verwerken. Na goedkeuring ontvang je een bevestigingsmail en zal het restitutie bedrag binnen +/- 3 werkdagen terug worden gestort op je rekening. Let op: dit gebeurd altijd via het betalingsproces waarmee je jouw order betaald hebt.

 

KvK27267556
BTW: NL821617898B01