Winkelwagen

Afhalen Verzenden en Retourneren

Afhalen

U kunt ervoor kiezen uw order af te halen in één van onze vier filialen. In het bestelproces is het mogelijk aan te geven in welk filiaal u de bestelling wenst af te halen.  Zodra uw bestelling in de door u gekozen winkel klaarligt ontvangt u van ons een email en zal deze 14 dagen voor u gereserveerd blijven.  Misschien wilt u de bestelde items eerst nog even passen? Ook dat is dan natuurlijk mogelijk.

Onze winkels zijn te vinden op de volgende locaties:


Pastelle Wassenaar        Langstraat 71 – 2242 KK Wassenaar  – Tel: 070 514 13 94 

                       
Pastelle Den Haag         Van Hoytemastraat 82 – 2596 ET Den Haag – Tel: 070 324 22 25   

    
Pastelle Nootdorp          Lange Baan 19 – 2632 GC  Nootdorp  – Tel: 015 361 81 16 


Pastelle Pijnacker          Ackershof 94 – 2641 BL  Pijnacker  – Tel: 015 870 11 31

                                                              

Verzenden

Wij verzenden je bestelling binnen 1-3 werkdagen met PostNL. Bestelt je op zaterdag en/of zondag? Dan behandelen wij de order op maandag en kun je jouw pakketje meestal op dinsdag thuis verwachten! Wanneer je voor minimaal € 75,00 besteedt is het verzenden helemaal gratis! Zit je onder dit bedrag dan bedragen de verzendkosten € 3,95. Ook verzend Pastelle Online naar het buitenland, waarbij de verzendkosten € 12,95 bedragen.

 

Aangescherpte Corona Bezorgmaatregeling

De PostNL heeft haar bezorgmaatregeling aangescherpt om zo het bezorgen van de pakketjes veilig voor iedereen te houden. Wij brengen je hierover graag op de hoogte zodat je bij het aannemen van jouw pakket niet voor een verrassing komt te staan. Pakketten worden niet meer overhandigd. De bezorger houdt 1,5 meter afstand van de ontvanger. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij/zij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij/zij de zending over de drempel en droog binnen. De PostNL bezorger tekent na toestemming van de ontvanger voor ontvangst, door de laatste 3 cijfers van hen legitimatiebewijs te vragen om deze te noteren in het handtekeningveld.

*** Let op: door de grote hoeveelheid pakketten die op dit moment worden aangeboden bij de PostNL, kan er lokaal vertraging ontstaan bij de bezorging. Zij hebben aanpassingen gedaan in hun proces om dit toenemende volume beter te kunnen verwerken en werken met man & macht om jouw bestelling z.s.m. bij je te bezorgen.*** 

 

Retourneren

Mocht een item(s) niet helemaal naar wens zijn, dan heb je 30 dagen de tijd om deze aan ons te retourneren. Artikelen dienen onbeschadigd, ongebruikt, reukvrij (denk hierbij aan parfum-, rook-, kook- of lichaamsgeur) en voor zover mogelijk in de originele verpakking, voorzien van de originele labels & prijskaartjes te worden geretourneerd.

Het bijgesloten retourformulier dient altijd volledig te zijn ingevuld.

De kosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening. Pastelle is niet aansprakelijk voor het kwijt of beschadigd raken van een retourpakket. Wij adviseren je daarom je retourpakket aangetekend te verzenden. Wanneer wij het retourpakket en de teruggestuurde items in goede orde hebben ontvangen, zullen deze worden verwerkt en ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Hierna zal het restitutie bedrag binnen +/- 3 werkdagen terug worden gestort op je rekening. Let op: dit gebeurd altijd via het betalingsproces waarmee je jouw order betaald hebt.

Retouradres:
Pastelle Online
Laan van Ambacht 8
2631 RJ Nootdorp

Ook kun je jouw bestelling in één van onze winkels retourneren. Neem in dat geval te allen tijde, voor een goede verwerking van de retourzending, het ingevulde retourformulier mee. De winkel zal je retour doorgeven aan de webshop afdeling, waarna zij deze in behandeling nemen en zullen verwerken. Na goedkeuring ontvang je een bevestigingsmail en zal het restitutie bedrag binnen 5 werkdagen terug worden gestort op je rekening. Let op: dit gebeurd altijd via het betalingsproces waarmee je jouw order betaald hebt.

 

KvK27267556
BTW: NL821617898B01